Arabian Tales

arabian-tales1Arabian Tales er en helt ny og utrolig spennende spilleautomat som kommer fra spillutviklerne hos Rival Gaming. I denne spilleautomaten vil kasinospillere kunne drømme seg vekk til et sted langt langt vekk og fylt med mysterier. Arabian Tales kan blant annet friste spillerne med hele 50 spillelinjer som har blitt fordelt på spillets fem hjul og tre rader med symboler.

Dette er et spill som har høy variasjon, noe som betyr at den passer aller beste for de mest erfarne spillerne. Det er derimot muligheter for at man prøver ut spillet med lekepenger før man snurrer i gang hjulene med egne penger. Dette anbefales til de spillerne som ikke har altfor mye erfaring med spilleautomater.

Når det kommer til grafikken i spillet har Arabian Tales blitt laget på en utrolig vakker måte og spillerne vil kunne se en stjerneklar himmel i bakgrunnen av en vakker by et sted i Midt-Østen. Rundt hjulene henger det fargede glasslamper og rødt stoff har blitt drapert på toppen av skjermen. På hjulene i spillet vil man kunne se en rekke symboler som selvsagt gjenspeiler temaet i Arabian Tales. Alle disse ulike symbolene har blitt hentet fra samlingen med historier fra Tusen og en natt.