Piggy Bank

piggy-bank-coverEr du også en av de som tenker på en sparegris når ordene ”gris” og ”bank” kommer opp i én og samme mening? Piggy Bank er en spilleautomat fra Sheriff Gaming som snur alt du forestiller deg på hodet. Ja, maskinen handler om griser og en bank, men her snakker vi folk i grisemasker som raner til seg hver krone som finnes i pengebingen. Piggy Bank er en veldig annerledes spilleautomat fra Sheriff med et originalt tema man aldri kunne gjettet seg frem til.

Tema

Griser som stjeler, griser som sprenger, griser som truer og griser som sloss. Grisene i Piggy Bank
er på utkikk etter penger, etter store penger – et avansert ran skal sikre fremtiden deres og sørge for at grisebarna får gå på de beste høyskolene. Piggy Bank har et veldig annerledes tema som først setter et smil rundt munnen på spilleren, helt inntil det aller første spinnet. Når hjulene er i gang og de detaljerte, animerte symbolene livner til, vil Piggy Bank ta pusten fra mange uforberedte spillere. Menn i grisemasker foran store pengebunter. Overvåkningskameraer. En vanskelig safe. Helikopter. Maskingevær. Temaet er gjennomtenkt og alt passer inn. Se bare på de forskrekkede gislene ved spinnknappen!

Grafikk

Sheriff Gaming har blitt bedre og bedre med tiden. Vi har ventet på at de skal slippe noe fremragende, og det ser ut til at Piggy Bank får ta æren. Piggy Bank er nemlig en skikkelig 3D-spilleautomat i beste Net Ent stil, men det er Sheriff som står bak den! Alt er glatt, alt er fint ned til minste detalj. Bakgrunnen, lydeffektene, alt som er rundt automaten, animasjonene, symbolene, selv overskriften er godt utført. Gled deg til du treffer på flere griser med maskingevær!

Gevinster og gratisspinn

Piggy Bank har fem hjul med tjue gevinstlinjer, altså er det lett å bli kjent med de ulike kombinasjonene etter noen få spinn. Hver ordentlig gevinst blir feiret av den fancy grisen i dress på venstre side av skjermen. Med maks innsats kan man se frem til mange spennende spinn – Piggy Bank betaler ut jevnt og spytter ut skikkelige gevinster så fort man treffer på en av de spesielle funksjonene. Dessverre er det ingen gratisspinn å hente her, men med både wilds, scattere og flere bonusspill er det all grunn til å gi Piggy Bank noen timer av kvelden.

Andre funksjoner

Siden Sheriff heller satset på bonusfunksjoner enn på gratisspinn, er det nok å hente på Piggy Bank i form av sidespill og ekstrabonuser. Sett Autospinn-funksjonen i gang og følg med gullsymbolene – tre av disse tar deg med til hangaren der du får velge ut stæsj grisene har rana til seg. Symbolet med håndgranaten kan dukke opp på midten av skjermen og multiplisere gevinsten din, mens ”Click me” symbolet lar deg klikke deg frem til en god premie. Uansett når du vinner en gevinst, vil du også ha muligheten til å spille kvitt eller dobbelt. Dobler du en god gevinst på Piggy Bank vil grisejobben ha vært lønnsom.

Anbefales for

Alle. Sheriff Gaming har endelig nådd opp til nivået konkurrentene har kunnet skryte av i alle år. Nå blir alle nødt til å bytte gir og virkelig sette utviklingen i fart.