Whale O’Winnings

whale-o-winnings1Whale O’ Winnings foregår, ikke overraskende, under vann. Hjulene er plassert på en blå bakgrunn der man kan skimte bunnen. Tare vokser ved siden av hjulene, og symbolene i spillet er kortsymboler og havdyr. Ved siden av de fem hjulene står en spekkhugger. Det er 50 gevinstlinjer i spillet, og man kan vinne gratisspinn med doble gevinster, samt jokergevinster med tredobbel utbetaling. Hver gang et jokersymbol er del av en vinnerrekke, får man altså 3x gevinst.

Med tre eller flere delfinsymboler på skjermen, vinner man fra 10 til 50 gratisspinn, avhengig av antallet delfiner som viser seg samtidig. Spillets største jackpot er på 7777 mynter, som man får for fem spekkhuggere. Spekkhuggeren er også spillets jokersymbol. Skattekisten er selvsagt også verdifull, og gir 2500 mynter for fem like. Man finner en oversikt over de andre gevinstene i spillets utbetalingstabell.

Grafikken i dette spillet
er fin, men automaten appellerer nok til en spesiell målgruppe, ettersom den kan virke litt barnslig og naiv. Men det finnes mange typer spillere hos nettkasinoene, og spillutviklerne må lage spill som passer til alle. Det er sikkert mange som kommer til å sette pris på spillet. Spillfølelsen er god, og jackpotten er også brukbar.