Shark School

Dersom man er glad i den store, mystiske undervannsverdenen, er kanskje denne slotmaskinen midt i blinken for deg! Denne videoslotten handler nemlig nettopp om livet under vann, med både haier og alle de andre fantastiske vesenene man kan finne der. Dette er altså den aller nyeste videoslotten som kommer fra spillutviklerne hos Realtime Gaming, og på dette spillet kan man finne fem hjul og 50 spillelinjer fordelt utover disse.

 

Faktisk er dette ikke den første videoslotten fra Realtime Gaming hvor temaet omhandler vann eller en undervannsverden. Det virker som om det er nettopp dette temaet de har spesialisert seg på, samtidig som det er dette temaet som deres trofaste spillere ønsker mer av. Med så mye erfaring kan det vel bare bli bedre og bedre!

 

Shark School har virkelig alt det en måtte ønske seg fra en slotmaskin; man har potensialet til å vinne fine gevinster, spilleautomaten frister i begynnelsen av spillet til å se alle bonusene – og man har såklart et underholdende hovedspill for å sørge for at spillerne ikke begynner å kjede seg mellom de roligere rundene. Når det gjelder størrelsen på innsatsen en kan legge ned, så går disse helt fra 0,50 euro og kan bli høynet opp til hele 250 euro, noe som betyr at dette er også en slot som passer for high rollers.

SharkSchool4