Dragon's Inferno

Dragon’s-Inferno mainDenne videosloten er det spillutviklerne fra WMS Gaming som står bak og spillets tema er blitt basert på drager som samler på både gull og juveler. Her må spillerne virkelig bygge opp motet, for man må nemlig unngå infernoet mens man leter etter skatter og rikdommer i spillet.

Generell informasjon

Denne videosloten kan by på både wildsymboler, scatters, en gratisspinn funksjon i tillegg til en helt unik wild funksjon som er tilgjengelig både i hovedspillet og i gratisspinn funksjonen. Spillerne kan glede seg til flotte gevinster i spillet, den aller største gevinsten man kan stikke av med fra Dragon’s Inferno er på hele 1000x innsatsen sin. De største gevinstene vil mest sannsynlig komme fra wildsymbolene.

Spillets symboler, innhold og innsatsalternativ

dragonsInferno-smblSom nevnt allerede er det altså WMS Gaming som står bak utviklingen av dette spillet, de har bestemt seg for at spillet skulle få et standard oppsett, noe som egentlig passer spillet utrolig bra. Dragon’s Inferno har med andre ord fått fem hjul og hele 30 spillelinjer som spillerne kan glede seg til. Noe som må nevnes er at grafikken i spillet er utrolig flott, dette er noe som WMS tydelig har jobbet utrolig mye med. Her kan spillerne forvente krystallklart grafikk i tillegg til at det er av god kvalitet.

De ulike symbolene som har blitt designet for denne videosloten passer selvfølgelig inn i spillets tema. Her kan spillerne se ulike drager, skattekister, flasker med gift og alver. Det finnes selvfølgelig enda noen flere symboler i spillet sånn som de klassiske spillekortsymbolene spar, hjerter, ruter og kløver.

Når det kommer til innsatsalternativene i sloten kan dessverre ikke spillerne selv velge antall spillelinjer som skal aktiveres. Spillerne kan derimot variere myntverdien i spillet mellom $0,01 og oppover til hele $3 per mynt, i tillegg kan spillerne selvfølgelig selv velge hvor mange mynter som skal satses per spillelinje. Med tall som dette er Dragon’s Inferno en videoslot som passer for både nybegynnere og for de som er high rollers, den maksimale innsatsen spillerne kan ha i dette spillet er på hele $90 per spinn.

Gratisspinn og andre funksjoner i Dragon’s Inferno

dragons inferno wildsDenne videosloten kan friste spillerne med både wildsymboler, scattersymboler, en gratisspinn funksjon i tillegg til en helt unik og innovativ wildfunksjon. Denne sistnevnte funksjonen er tilgjengelig både i hovedspillet og i gratisspinn funksjonen. Wildfunksjonen kan bli aktivert når Dragon Wild symbolet dukker opp på det midterste hjulet, når spilleren ha en gevinstgivende kombinasjon som inneholder Dragon Wild vil et symbol bli valgt. Symbolet som blir valgt ut vil kunne erstatte et tilfeldig antall med symboler for at spilleren skal få noen store gevinster.

Dette er som sagt tilgjengelig gjennom spillets gratisspinn runde i tillegg. Gratisspinnfunksjonen bil bli aktivert dersom tre eller flere dragesymboler dukker opp på hjulene. Tre av disse vil gi spilleren 10 gratisspinn, fire av symbolene gir spillerne 20 gratisspinn, mens fire slike symboler vil gi hele 40 gratisspinn til spillerne. I tillegg til dette kan man aktivere enda flere gratisspinn ved at tre eller flere like symboler dukker opp igjen.