Big Bang

bigbangBig Bang er et videoslot spill som har blitt produsert av den kjente spillutvikleren Net Entertainment. Temaet går tilbake til det som kjennetegner ”the big bang”, nemlig at for mange milliarder år siden skjedde det en eksplosjon som gjorde at mye endret seg i tomheten, og at noen millioner år senere, så ble vår sol og vårt solsystem til.

Spillet er virkelig godt produsert og har mye å tilby sine spillere, slik som en helt unik multiplikator funksjon og gode wild symboler. Det finnes ingen bonusspill i Big Bang, og heller ikke noe gratis spinn spill, men så godt som spillet er laget, så kommer neppe disse tingene til å bli savnet.

Big Bang sies å være den videosloten fra Net Entertainment som virkelig tar toppen når det kommer til en visuell attraktiv slot. Grafikken er helt makeløs, med klare farger og en dynamisk bakgrunn som skifter farge underveis. Animasjonene i spillet er også av meget høy kvalitet. Bakgrunnsmusikken i spillet er en elektronisk historie og denne setter seg virkelig igjen på hjernen. Musikken er kanskje ikke like fengende som kjennemelodien til Starburst spillet, men det er ikke langt ifra.

Spillet har rett og slett et godt grunnlag for å bli likt og spilt av mange.