Puppy Love

Utvendig

puppy-love-slot-logoPuppy Love er en annerledes spilleautomat, en maskin som virkelig skiller seg fra mengden. Så fort du får den opp på skjermen vil du kjenne at smilebåndene trekker på seg. Kanskje er det de sterke fargene, kanskje er det bakgrunnsmusikken, eller så er det de søte hundene som dukker opp på rekke og rad. Femten søte hundevalper dekker skjermen, akkurat som navnet på spilleautomaten tilsier – her handler alt om kjærlighet for søte, små hundevalper. Det er BetSoft som har gledet oss med denne positive spilleautomaten, og er det en ting BetSoft kan så er det god grafikk og mengder av animasjoner. Det virker som at de har inkludert alle fargene fra regnbuen på denne automaten, og fargene er sterke og friske uten å irritere øyet etter langvarig spill. BetSoft har lagt inn en mengde 3D-grafikk og små animasjoner som løfter på humøret – Puppy Love vil garantert bli en favoritt for mange unge kvinner og glade menn. Her handler alt om detaljer, alt er veldig grundig gjort og BetSoft har virkelig hatt et øye med grafikken. Ta bare en titt på knappene på Puppy Love – til og med de er anpasset til temaet! Puppy Love er en spilleautomat som sprer positivet og glede, den løfter på humøret rett fra start og vil garantert bli spilt av en mengde mennesker som våkner gretne og trøtte.

Innvendig

Puppy Love har alle funksjoner vi ser som en nødvendighet på moderne spilleautomater. Her finner du både wildsymboler, gratisspinn og en festlig bonusrunde med massevis av premier. Det er et rødt hundekjede som er wildsymbolet – dette kjedet passer til alle hunder og kan dermed hjelpe deg med å treffe kombinasjoner spinn etter spinn. Hundekjedet kan også ta over et helt gevinsthjul og dermed gi deg uante gevinster ved å danne kombinasjoner etter kombinasjoner. Så har man gratisspinn, som aktiveres så fort du treffer på en blå matskål med et hundeben. Gratisspinnene settes i gang like etter, og du starter ut med 10 spinn der innsatsen ikke dras fra kontoen din. Det nydelige her er at du kan tjene inn flere gratisspinn underveis og komme ut med en liten formue på bok! Så har man det søte bonusspillet – det settes i gang når du finner skiltet som viser vei til en hundekennel. Vel framme vil du få velge mellom en mengde søte hundevalper som alle gir deg en premie om du tar dem med hjem. Velg din søtnos og håv inn premiene!

Alt i alt

Puppy Love er en nydelig spilleautomat. En skikkelig søt maskin som vil løfte på humøret ditt helt fra start. Bonusspill, wildsymboler, gratisspinn – alt man ønsker seg er med, BetSoft har gjort en meget god jobb med denne automaten. Puppy Love kan også skryte av å gi ut gigantiske gevinster, selv om den ikke har noen progressiv jackpot. Det meste man kan vinne er mer enn tre millioner kroner – altså er du aldri langt unna drømmen om din første million! Med en høy utbetalingsrate og veldig lave minsteinnsatser er dette en spilleautomat for alle og enhver. Prøv ut Puppy Love fra BetSoft i dag og se om hundevalpene kan gi deg både psykisk og materiell glede!