Super Soccer

Super-Soccer-SlotSuper Soccer fra WGS Technology er en 5-hjuls slotmaskin med 30 gevinstlinjer. Som navnet tilsier er dette et spill med tematikk rundt fotball og World Cup, som ble lansert akkurat i tide før VM i Brasil. Spillet appellerer naturlig nok mest til de fotballinteresserte, og ikke så mye til de som ikke finner sporten så interessant. Uansett byr spillet på suveren grafikk, farger, animasjoner og lydspor, og her lokkes spilleren med både bonusrunder og gratisspinn.

Wild-symbolet er et flagg og en ball i fart. Dette symbolet fungerer som alle andre wild-symboler, og erstatter alle andre symboler. Det er kun scatter-symbolene det ikke erstatter. Gevinstlinjene har animasjoner i form av en spillende fotball, noe som utgjør et artig innslag.

I dette spillet finnes et gratisspinn-system der du, etter å ha fått tre Goalie Scatter-symboler, kan vinne 10 gratisspinn. Nye gratisspinn kan også aktiveres under gratisspinn-rundene. Du utfordres også med en Knockout bonusrunde der du skal utføre en knockout-runde med de landene du tror vil gå til finalen. Her er det gode muligheter for å vinne en god sum penger. Den største slumpen med penger finner du selvfølgelig i jackpotten, som kan bli så høy som 250.000 dollar.