Fruitoids

fruitoids-logoYggdrasil Gaming fortsetter sin suksess med videoslots med videosloten Fruitoids. De har satt et helt spesielt tema til spillet og det skiller seg virkelig ut. Tittelen på spillet tilsier at spillet handler om frukt, men er det egentlig frukt som blir vist på spilleskjermen. Det kan se ut til at Yggdrasil Gaming har laget en vri på denne frukten som de har satt som tema til spillet. Det ser nemlig ut som frukten kommer fra en annen planet. De er utrolig merkelig former, men flotte og fargerike og står virkelig frem på spilleskjermen. Yggdrasil Gaming har helt klart hatt gjort en god jobb med å finne et originalt tema, for dette er nok et tema som ingen har sett før. Fruitoids er absolutt en videoslot man bør prøve ut hvis man vil se noe nytt innen videoslottenes verden.

Spillets oppsett og innsatser

fruitoids-infoTil tross for det originale tema i Fruitoids så er oppsettet akkurat slik det burde være i en videoslot. Man har 25 innsatslinjer som er fordelt ut over fem hjul og tre rader med symboler. For at spilleren skal få tilpasset innsatsen sin på en så enkel måte som mulig så er det satt opp knapper nederst på spilleskjermen. Med knappene så kan man justere innsatslinjene og myntverdien man ønsker å spille med. Med myntverdiene man har i spillet så vil man alltid ende opp med en innsats på mellom 0,80 og 500. Ønsker man at spillingen skal være enda enklere så kan man benytte seg av autospill funksjonen som er lagt på spillet. Den lar spilleren tilpasse innsatsen sin, for så å la hjulene spinne av seg selv et bestemt antall ganger.

Grafikk og lyd i spillet

fruitoids-slotNår det kommer til grafikken i spillet så kan man ikke si annet enn at Yggdrasil Gaming virkelig har gjort en god jobb. Grafikken er krystallklar og det er virkelig en flott spilleskjerm man har foran seg når man begynner å spille Fruitoids. Bakgrunnsbilde er laget i en flott grønn farge og man vet nesten ikke om man befinner seg under vann eller uti verdensrommet. Nederst på hver side av spilleskjermen så ser man noen flotte blomster som vokser seg oppover. Nederst på spilleskjermen så finner man spillets knapper og de er formet på en elegant måte og tar ikke oppmerksomheten bort fra resten av spillet. Hovedfokuset i spillet er spillets symboler. De er flotte og fargerike, til tross for at man ikke helt forstår om det er blomster eller frukter eller kanskje en blanding av begge deler. Fargene står flott til den grønne bakgrunnen, for hjulene er nemlig laget slik at bakgrunnen skinner gjennom.

Spesialfunksjoner

fruitoids-playDet finnes to spesialfunksjoner i Fruitoids. Den ene er en respinnfunksjon som blir aktivert hver gang man får en gevinst på tre eller flere symboler. De symbolene som er i den vinnende kombinasjonen vil bli låst fast til hjulene og de resterende vil bli spinnet på en gang til. Den andre funksjonen er en multiplikasjonsfunksjon som følger med i samme tid som respinnfunksjonen.