Digging for Dinosaurs

Dinosaurer fortsetter å være et populært tema, og nå har det kommet enda en spilleautomat med dinosaurtema. Den nye automaten heter Digging for Dinosaurs, og er utviklet av Saucify, tidligere BetOnSoft. Spillet har 5 hjul og 9 gevinstlinjer. Man kan satse 1-5 mynter per linje, og velge en myntverdi fra 0,01 til 0,25.

digging1Spillets symboler inkluderer fossiler og dinosaurer, og rammen rundt spillet skaper også den rette stemningen. Symbolene i dette spillet spinner ikke rundt på et hjul. I stedet faller de ned ovenfra. På grunn av dette har gratisspinnene fått navnet gratisdropp. Gratisdroppsymbolet er en klo. Hvis man får tre klør, vinner man 10 gratisdropp, fire klør gir 15 gratisdropp og fem klør gir 20 gratisdropp. Man kan også vinne flere gratisdropp mens man spiller med gratisdropp.

Hovedgevinsten i spillet er på 8000 mynter. Automaten er ikke progressiv, men dersom man vinner den største multiplikatoren, blir gevinstene femdoblet. Det betyr at hovedgevinsten i så fall vil være verdt 40 000 mynter. Jokersymbolet er en tyrannosaurus. Jokeren kan erstatte andre symboler, for å fullføre vinnerrekker, og dobler alle utbetalinger når den er med i en vinnerkombinasjon. Dette er en vellaget spilleautomat, men den har ingen bonusspill.