Orion

Orion Slot er en spilleautomat produsert av Microgaming. Det har 5 hjul og 50 innsatslinjer. Hjulene har fire symboler i stedet for de vanlige 3. Antallet innsatslinjer kan bli forandret, og det kan myntverdien også.Myntverdien kan variere fra 0.01 til 0.20, og i tillegg kan du velge hvor mange mynter du vil satse på hver linje.

orion

Du kan satse opp til 20 mynter på hver linje, og dette gjør at den maksimale innsatsen er verdt 200 mynter. Trykker du på Expert får du muligheten til å velge autoplay, som spinner hjulene automatisk for deg. Bet max lar deg automatisk satse det maksimale beløpet. I tillegg til vanlige symboler har Orion scattersymboler og wildsymboler. Wildsymbolene kan bli stablet, og dette gir det mye større sjanse til å vinne. Får du tre eller flere scattersymboler så blir du belønnet med freespins.

For 3 scattersymboler får du 8 freespins, og for hvert ekstra scattersymbol får du 8 til. Det betyr at du kan få opp til 24 freespins. Mens du bruker freespins kan du vinne enda flere freespins, noe som ikke alle spilleautomater tillater. Det er vanskelig å si om Orion har gode sjanser for gevinst. Hellet kan i hvert fall gå begge veier.