Sweet Party

Det er ikke mange slotmaskiner som har godteautomater som tema, men skulle noen bryte regelen så måtte det bli Playtech. Sweet Party er deres nyeste skudd på stammen av slotmaskiner med morsom grafikk og uvanlig tematikk. Her er det mye lys, farge og god stemning. Og for å ikke glemme de søte lydeffektene.

sweet-party logoSpillet har fem hjul og ingen vanlige gevinstlinjer slik du finner i andre slotmaskiner. Dette gjør spillet unikt i seg selv, i tillegg til at selve handlingen foregår inne i en godtesautomat. I bakgrunnen ser du blå himmel og grønt gress. Symbolene går i fargerike godterier som gummibjørner og JellyBeans, der bønnene med røde og hvite striper gir høyest gevinst.

Spillet fungerer slik at du skal prøve å få fem eller flere like symboler for å vinne. I motsetning til i et vanlig slotspill kan symbolene stå på rekke enten vertikalt eller horisontalt, men dessverre ikke diagonalt. Jo flere like symboler du får, desto større gevinst. For den høyest mulige utbetalingen må du ha 16 eller fler.

Det er enkelt å spille denne slotmaskinen, og den progressive jackpotten er et ettertraktet mål. Du vil hele tiden ha oversikt over den aktuelle størrelsen på jackpotten på spillets høyre side.