Football Star

Football-StarMicrogaming har i Football Star valgt et tema som er meget populært, med unntak av når det kommer til som tema i videoslotter. Likevel, hvis man ser grundig gjennom spilleautomatene, så finnes det faktisk en del med samme temaet, nemlig fotball.

Microgaming har tydelig jobbet hardt med utvikling av Football Star, og det har de gjort ikke bare for å trekke til seg fotballfans, men også for å skape en god historie. Dette syntes tydelig både i presentasjonen av spillet og når det kommer til bonusfunksjonene. I Football Star finner man blant annet ”avalanche”-funksjonen, som finnes i flere spill fra Microgaming. Denne fungerer slik at når man får en gevinst vil disse symbolene forsv
inne og bli erstattet av andre nye symboler. Denne funksjonen øker gevinstsjansen betraktelig.

Man finner også to ulike wildsymboler i Football Star. Når det kommer til de vanlige wildsymbolene finnes det totalt 40 wildsymboler på hjulene i dette spillet. Det vil si at disse dukker opp rimelig ofte. I tillegg så finner man stablede wildsymboler på hjul nummer 3, 4 og 5, noe som vil si at man kan ende opp med at hele hjulet er dekker av wild symboler. Hjulene kan også bli omgjort til wildsymboler helt tilfeldig.