Jackpot 6000

Som navnet tilsier, er dette en spilleautomat med 6000 mynter i jackpoten. Hvor mye en slik gevinst er verdt, avhenger av hvilken myntverdi du spiller med, men det er uansett moro å vinne en jackpot, selv om du spiller med lav myntverdi.

3 hjul

jackSelv om denne automaten bare har 3 hjul, er det likevel noe spesielt med den. Den er svært populær blant spillere i Norge. Hvis du er ukjent med Jackpot 6000, eller kanskje aldri har prøvd spilleautomater før, kan du teste ut denne automaten og mange andre som gratisspill. Gratisspill betyr at du får lekepenger å spille for. Du får ikke utbetalt noen gevinster, men det er likevel morsomt å teste automatene og bli kjent med funksjonene deres.

Jackpot 6000 kan spilles i nettleseren din, uten noen form for nedlastning. Det er ikke alle som liker å laste ned programvare. De kan føle seg utrygge når de laster ned ukjente filer, eller de kan synes det er altfor mange spill i programvaren. Hvis man bare spiller noen få spill, er det heller ikke nødvendig å laste ned hundrevis av unødige spill. Med lynspill i nettleseren, kan du velge bare de spillene du selv ønsker. Lynspill starter også raskere, og de kan til og med spilles på Mac.

Jackpot 6000 er Javabasert, så du trenger Java for å spille den. Når du spiller lynspill, kan du også spille på en lånt datamaskin, eller i pausen på jobben. Der får du kanskje ikke lov til å laste ned kasinoprogramvare, men lynspill kan likevel benyttes. Det samme gjelder hvis du er på ferie eller på besøk hos venner.

Innsatser og mynter

Slots eller spilleautomater er raskt å lære seg, selv om du aldri har prøvd slike spill før. Du begynner med å velge myntverdi og antall mynter du vil satse. Som regel kan du velge mellom både lave og høyere myntverdier. Nybegynnere bør starte med lave verdier, for da er risikoen liten, og man får mange spinn for pengene. Du kan som regel satse en eller flere mynter per innsatsrad. Noen ganger kan du også velge antall rader du vil satse på. Du kan satse på bare en enkelt rad, dersom du vil, men husk at du bare vinner dersom vinnerkombinasjonen er på en rad du har satset på. Derfor kan det lønne seg å satse minst en mynt på hver rad, og heller velge laveste myntverdi.

Jackpot 6000 har stoppfunksjon. Selvsagt stopper hjulene av seg selv dersom du velger å spille på vanlig måte, men enkelte spillere liker å ha litt mer kontroll over spillingen. Det er derimot umulig å lære seg å stanse hjulene til rett tid. Resultatet blir like tilfeldig enten du velger å styre hjulene, eller lar automaten stanse av seg selv.

Spilleautomater er basert på flaks, og du kan ikke påvirke utfallet. Men det gjør dem samtidig til rettferdige spill. I strategibaserte spill har eksperter en fordel over nybegynnere, men når spillene er basert på flaks, har nybegynnerne like store vinnermuligheter som erfarne spillerne. Med flaks, kan du vinne en kjempejackpot den første gangen du spiller. Det vet man aldri!