Robotnik

Yggdrasil Gaming står bak to slot spill som har vært store suksesser, og det er snakk om Jokerizer og Winterberries. Yggdrasil Gaming har nå gitt ut sitt tredje slot spill som har fått navnet Robotnik. Temaet denne gangen omhandler en søt robot som er satt inn i et tema som ganske løst omhandler filmen ”2001 – A Space Odyssey”. Målgruppen som Yggdrasil Gaming ønsker å treffe mest med dette nye spillet er ”highrollers”, og spillet har fått mye reklame spesielt i Skandinavia.

Innsatser

Spillet Robotnik har 5 hjul og 40 innsatslinjer. Spillet kan tilpasses til enhver spiller og her kan både innsatslinjer og innsatsbeløp tilpasses av spilleren selv. Laveste mulige innsats ligger på 0,40 i kreditt. Når det kommer til myntverdien i spillet så ligger den mellom 0,01 og opp til 2 per mynt.

Symboler

Robotnik Slot

Robotnik har noen like trekk som de tidligere spillene fra Yggdrasil Gaming. Det er blant annet veldig enkelt å få gratis spinn runder. For hver gang man får et wild symbol, så blir man tildelt en gratis runde. Og dukker det opp en wild i denne runden, så får man enda en gratis runde. I spillet så finner man også wild symboler som har multiplikasjonsfunksjon, som ganger gevinsten med opp til 3 ganger.