Sugar Rush Winter

sugar-rush-winter3Sugar Rush Winter er vinterversjonen av Sugar Rush. Spillet er progressivt, har fem hjul og 20 gevinstlinjer. Jackpotten er på 9 000 mynter. Myntverdien kan stilles fra 0,01 til 5,00, og spillet har både jokersymboler, spredte symboler, bonusspill og gratisspinn, men ingen multiplikatorer. Dette spillet fra Top Game ble lansert i desember 2014. Bak de fargerike hjulene er en snøkledd
vintergate. Dette spillet byr ikke på så mye nytt for spillere som har prøvd de andre spillene i Sugar Rush serien. Forskjellen er at godteriene i dette spillet er kledd i vinterklær, og skaper litt mer julestemning. Den eneste grunnen til at spillerne bør velge dette i stedet for andre Sugar Rush spill, er nettopp at dette spillet passer til jul og vinter. Det er en fin måte å komme i stemning på.

Innslagene i Sugar Rush Winter er de samme som i de andre spillene i serien. Lydeffektene er også de samme. Spillerne velger antall linjer de vil aktivere, og stiller inn myntverdien fra 0,01 til 5,00. Man kan velge manuell stopp, og hurtigspill. Symbolene er de velkjente godteriene. Det mest verdifulle symbolet gir 450 mynter for fem like. Pepperkakemannen er jokersymbolet, som kan erstatte andre symboler og fullføre vinnerrekker.