Battleship fra IGT

battHvis du har spilt Battleship, kommer du til å sette pris på bonusspillet i denne videoautomaten. Battleship videoautomat har både wilds, fordoblere og spredere. Det er ingen progressiv jackpot i spillet.

Du kan satse på inntil 40 innsatslinjer, men du velger antallet linjer selv. Når du ikke spiller på en progressiv automat, spiller det ikke like stor rolle hvor mange linjer du aktiverer, men du kan bare vinne på kombinasjoner som dukker opp på aktiverte linjer.

Innslag i spillet

Du kommer ikke til å se noen spennende filminnslag i dette spillet. Historien kan nesten virke litt kjedelig noen ganger. Wildsymbolene er stablede. De danner også egne vinnerrekker, med brukbare utbetalinger. De andre utbetalingene er ganske lave.

Tre, fire eller fem bonussymboler gir deg inntil 36 gratisspinn. Utbetalingene tidobles under gratisspinn. Bonusspillet tar deg med til det kjente Battelship-spillet. Du får utdelt raketter, som skal brukes til å senke båter. Treffsikkerheten din avgjør hvor mye du vinner.

Oppsummering

Battleship er enkelt oppbygd, men kan likevel være underholdende, dersom du ikke forventer for mange spesialinnslag. Bonusspillet er spesielt morsomt. Den største utbetalingen er på 25 000 000 mynter, og utbetalingsprosenten er forholdsvis høy. Selv om utbetalingene er små, vinner man ganske ofte.