Dollars Down Under

dollarsss

Dollars Down Under Slots er en spilleautomat produsert av Beton Soft. Det har 5 hjul og 30 innsatslinjer. Jackpotten er ikke progressiv, men den maximale gevinsten 25 000 mynter. Myntverdien kan variere fra $0.01 til $0.25. Spillere kan satse opp til 5 mynter og velge antall innsatslinjer.Hjulene ruller av seg selv, så du er nødt til å vente til de stopper av seg selv.

Temaet er dyr og fugler fra Australia, og kenguruen gir mest utbetaling. Kenguruen er også wild-symbolet, som gir dobbel gevinst. Scattersymbolet er en dingo, en slags hund, og gir deg freespins hvis du får minst 3 av dem. Får du 5 vinner du hele 75 freespins.

Spillet har et bonusspill, “Pick a Prize”, som aktiveres hvis du får minst 3 koalaer. Jo flere koalaer du får, jo flere koalaer får du velge, som blir byttet ut mot forskjellige antall poeng. Bonusspillet kan ikke bli aktivert med freespins. Du kan også spille i gratismodus, hvor du slipper å satse penger og kan spille for underholdningens skyld. Du kommer nok til å se at pengesummen daler mye oftere enn at du vinner noe, så det er verdt å tenke på hvis du er en nybegynner.