Wildcat Canyon

Wildcat CanyonUtvendig

NextGen er en spillutvikler som stadig skaper overskrifter. Hver spilleautomat de slipper er en suksess, mest på grunn av deres originalitet og nyskapende tenkning. Spilleautomatene fra NextGen skiller seg fra mengden og er meget kule å prøve ut. Wildcat Canyon er et veldig godt eksempel, dette er en veldig spesiell maskin som har en præriekatt i fokus. Ikke en hvilken som helst præriekatt heller, men en helt gal en! Denne præriekatten elsker nemlig å ri rundt i sin canyon på ei geit! Når du setter hjulene i gang vil du kunne se denne gale katten i bakgrunnen fra tid til annen, når den rir på geita si gjennom dalen. Sprøtt, men slik er nå NextGen, det mest kreative spillutviklerselskapet der ute! Wildcat Canyon lar deg også møte en mengde andre dyr som alle er redde for den gale præriekatten – her finner du klapperslanger og rovfugler, samt kaktuser og den berømte geita. Grafikken er fabelaktig og Wildcat Canyon inneholder en rekke morsomme animasjoner som løfter på humøret og tvinger frem et smil. Bakgrunnsmusikken, lydeffektene, alt er veldig spesielt.

Innvendig

Wildcat Canyon fra NextGen har 25 gevinstlinjer over 5 hjul, en fin mengde som gjør det lett å følge med på de ulike kombinasjonene. Det minste du kan satse og fortsatt ha alle gevinstlinjer aktivert er beskjedne 25 cent, altså litt over ei krone. Maksinnsatsen er derimot på 50 dollar per spinn, altså vil både storspillere og hobbyspillere kunne nyte Wildcat Canyon. Den ville katten dukker stadig opp på skjermen og angriper de andre symbolene – bli dog ikke skremt, den fungerer nemlig som et wildsymbol og hjelper deg med å skape kombinasjoner i løse lufta. Den beste og mest betalende funksjonen i spillet er selvsagt gratisspinnene – disse aktiveres av fotavtrykket til den gale katten. Gratisspinnene får du justere selv, du kan enten ta så mange gratisspinn som mulig med doble gevinster, eller ta færre gratisspinn med en tredobling eller tidobling av alle utbetalinger. Valget er ditt, du må selv velge om du går for antall eller størrelse. Ellers er det ikke så altfor mange funksjoner på Wildcat Canyon, og kanskje det er like greit. Animasjonene i bakgrunnen og frykten for den ville katten er mer enn nok action for de fleste av oss.

Alt i alt

Wildcat Canyon er en veldig spesiell spilleautomat. Den er actionfylt og morsomt samtidig som den er nytenkende og kreativ. Bakgrunnen, lydeffektene, animasjonene og de små detaljene gjør den til en komplett maskin. NextGen har gjort en veldig god jobb med å gi oss en kul automat man gjerne kan starte (eller avslutte) kvelden med. Grafikken er veldig bra selv på storskjerm, og de hyppige utbetalingene gjør den absolutt verdt tiden man bruker. Utbetalingsraten er høy og gratisspinnene aktiveres rimelig ofte. Dette er en annerledes spilleautomat som det er verdt å prøve ut bare for moro skyld. Se den gærne villkatten ri rundt på geita si og le deg i hjel! Klarer du å få præriekatten over på din side? Med dens hjelp kan du nemlig bli rik på en, to, tre!