Cool Wolf

Cool-Wolf-Slot-GameCool Wolf er en spilleautomat fra Microgaming som byr på en ganske intens spilleopplevelse, mye på grunn av at gevinstene dukker opp så utrolig ofte. Det er virkelig ikke mange spinn som skal til før gevinstene begynner å dukke opp, og det er heller ikke mange spinn som går mellom hver gevinst man får.

I Cool Wolf finner man flere ulike spesialfunksjoner som gir gode gevinster, men det er i gratisspinn-spillet man har muligheten til å vinne aller mest. De andre spesialfunksjonene man finner i spillet er for eksempel wildsymboler, både tilfeldige og stablede wilds. Man finner også en funksjon som heter Howling Wild, hvor man har sjansen til å få et helt hjul dekket av wild symboler for hvert spinn man tar. I tillegg har man scatter symboler, og disse er blant annet med på å aktivere gratisspinn-spillet, dersom du ender opp med tre eller flere.

Oppsettet i Cool Wolf er ganske klassisk med fem hjul, men i stedet for å ha et fast antall innsatslinjer har man hele 243 måter å vinne på. Innsatsene per omgang er opp til enhver spiller å bestemme, men innsatsnivået ligger mellom 0,50 og 50 euro per runde man spinner hjulene.