Dwarven Gold

Top Game er en relativt ny spilleverandør som siden oppstart i 2010 har gjort seg bemerket med sine kvalitetsspill. Tematikken i Dwarven Gold gir assosiasjoner til de syv små dverger, men dette er altså ikke et Disney-spill. I Top Games sitt siste spill kan du hjelpe de fire dvergene Nibbles, Gibbles, Fillydool og Fenthwick til å finne deres tapte gull.

Dette er en morsom ikke-progressiv slotmaskin med fem hjul og 25 gevinstlinjer, som er standard for de fleste online slotmaskiner. Symbolene på hjulene er en blanding av klassiske kortsymboler og ansiktene til de små dvergene. Wild-symbolet er en svart katt, og erstatter alle andre symboler bortsett fra scatter-symbolet. Spillet har ett eneste scatter-symbol i form av en sommerfugl. Får du tre eller flere scatter-symboler, kan du få opp til 33 gratisspinn med mulighet for en gevinstmultiplikator på 6x.dwarven-gold front

Animasjonene i dette spillet er veldig gode og morsomme, og gjenspeiler hverdagslivet til de morsomme dvergene, som av og til slapper av med en kald en. Det skjer mye i dette spillet, noe som engasjerer spilleren. Spillet egner seg for både nybegynnere og erfarne spillere. Her finnes en mulighet for Fast Play dersom du vil ha høyere effektivitet og mer action. Når du vinner har du muligheten til å velge kvitt eller dobbelt, altså den nå så velkjente gamble-funksjonen.