King Tiger

King Tiger spilleautomat fra NextGen Gaming er ikke progressiv, men har en jackpot på 5000 mynter. De fem hjulene har 20 innsatslinjer. Man kan bare satse 1 mynt per linje, og velger myntverdi fra 0,01 til 2,00. Wilds, spredere og gratisspinn er inkludert, men det er ingen fordoblere i spillet. Automaten har heller ingen bonusspill, men man kan gamble om gevinstene, i håp om å fordoble eller firedoble dem.

SymbolerCatalogueTemplate

Symbolene i spillet er kortsymboler, blomster, fugler og dyr og selvsagt en tiger. Men merkelig nok er ikke tigeren det mest verdifulle symbolet. Det er elefanten som er mest verdifull, og kan gi deg en premie på inntil 5000 mynter. Bøffelen er nest mest verdt av symbolene.

Spillet har ikke mange spesialinnslag, men passer likevel godt for de fleste spillere. Når man vinner, får man muligheten til å gamble. I gamblingspillet skal man gjette fargen på det neste kortet i kortstokken. Du kan gamble inntil fem ganger på rad, dersom du tør.

Tigersymbolet er wild. Det finnes bare på de tre midterste hjulene, og erstatter alle andre symboler, med unntak av spredere. Blomsten er sprederen. Tre eller flere av dem gir deg gratisrunder som kan gjenutløses. Utbetalinger tredobles under gratisspinn.