Golden Rome

golden

Golden Rome Slots er en spilleautomat produsert av Leander Games. Det har 5 hjul og 40 innsatslinjer. Det har altså flere innsatslinjer enn normalt, som vanligvis betyr at du kan satse mer enn vanlig. Det stemmer også for Golden Rome, fordi du kan satse helt opp til 400 mynter per linje. Du kan ikke forandre på antallet innsatslinjer, så den minst mulige innsatsen er 0.40 mynter.

Spillet har de vanlige Max Bet og Autoplay-funksjonene. Som navnet avslører er temaet det gamle Roma. Symbolet som gir mest gevinst er prinsessen eller dronning eller hva det nå er. Hver prinsesse gir deg 100 mynter. Jackpotten tilsvarer 5 dronninger, som gir deg 500 mynter. En mynt med hodet til Cæsar på er wild-symbolet, og disse kan stable seg opp og forekomme flere ganger per hjul. Disse forekommer kun på de 3 midterste hjulene.

Colosseum-symbolet tilsvarer scatter-funksjonen og gir opp til 40 freespins for 5 like. Mens du bruker freespins blir gevinsten ganget med antallet wild-symboler du får på den samme runden. Et positivt punkt er at du vinner ganske ofte, så muligheten for å vinne tilbake tapte mynter er relativt høy. Det gjør Golden Rome til et bra valg for både nybegynnere og de med mer erfaring.