Secret Santa

Secret Santa er et spill fra Microgaming. Denne automaten har ingen innsatslinjer, men i stedet 1024 vinnermuligheter. De fem hjulene er dekket med julesymboler, julemat, gaver, julestrømper, peis og nisser. HD-grafikken og lydeffektene er gode, og setter deg i rett stemning.

Du kan vinne mysteriebonuser, som nissen trekker opp av sekken. Man kan ikke velge innsatslinjer, ettersom det ikke er noen linjer, men man kan velge myntverdi og antall mynter. Myntverdien er fra 0,01 til 0,05, og man kan satse fra 0,5 til 500 kreditter totalt.

Fem like stanser spillet. Da får du utdelt tilfeldige symboler. De fem like trenger ikke å være på samme linje. De kan være overalt på hjulene.

Mysteriesymboler

Det er 7 ulike mysteriesymboler i spillet. De dukker opp tilfeldig. De rullende hjulene kan gi deg 12x utbetaling. Du kan også få wildhjul, wild boosts, gratisspinn, fordoblere, dashing wilds og spredere. Noen av dem er altså bonuser med wilds og spredere, mens noen bonuser involverer helt vanlige symboler, som får spesielle krefter. Jackpoten i spillet er på 460 000 kreditter, som tilsvarer 2,3 millioner mynter.

Dette er en veldig vellaget spilleautomat, som kan sikre deg julestemning hele året. Microgaming har laget nok et vinnerspill.

secretsanta