Reef Run

Reef Run er en videoslot som kommer fra spillutviklerne hos Yggdrasil Gaming, den ble lansert i oktober i 2014 og har allerede blitt utrolig populær på en rekke online kasinoer. Reef Run har som man kanskje allerede har gjettet et undervanns- tema, noe som faktisk er helt nødvendig for alle spillutviklere. Dersom man ser på hva slags spill de ulike spillutviklerne tilbyr, vil de garantert ha minimum en videoslot som har dette temaet. Denne spilleautomaten er faktisk Yggdrasil Gaming sin syvende videoslot som de noen gang har lansert. Reef Run har blitt satt sammen av fem hjul, tre rader med symboler og til sammen 20 spillelinjer. Det er faktisk et litt uvanlig tall for en slot som dette, men det gjør absolutt ingenting. Reef Run har en utrolig behagelig bakgrunnsmusikk som spillerne uten tvil vil sette stor pris på. I tillegg kan Reef Run friste med utrolig flott grafikk som få andre slotspill kan konkurrere med. Dette sammen med brukervennligheten som spillet har fått, gjør at dette blir en imponerende spilleautomat som vi trygt kan anbefale deg å prøve.

Spillets ulike funksjoner og innsatsalternativ

Reef Run 1Reef Run er nok en videoslot som passer aller best for nybegynnere da innsatsnivået ikke går altfor høyt. Under hjulene i spillet kan spillerne se en flott meny som har blitt designet på en stilfull måte. Der kan spillerne justere på sine innsatsalternativ, både antall spilleliner som skal aktiveres og myntverdien som skal spilles med. Det anbefales derimot at spillerne ikke rører antall spillelinjer, da man absolutt bør spille med alle spillelinjer aktiverte. Myntverdien kan spillerne derimot justere mellom 0,01$ og oppover til 2$. Spillerne har selvfølgelig enda flere valg og innstillinger de kan justere på. spilleautomaten kan by på både auto play, man kan justere på spillets hastighet, på lyden og lydeffektene og selvfølgelig kvaliteten på grafikken.

Symboler og bonusrunder i Reef Run

Reef Run 2Denne spennende og underholdende består faktisk av kun seks hovedsymboler, noe som er uvanlig lite. Likevel har spillutviklerne absolutt fått dette til å fungere. I Reef Run kan spillerne finne ulike fisk fra havet i tillegg til andre levende organismer. Blant annet vil spillerne kunne se krabber, blekksprut, snegler, sjøhest og reker. Det aller meste som spillerne kan vinne med den aller beste kombinasjonen vil være på 1 000 mynter. I tillegg til dette finnes det faktisk et eget gratisspinn-symbol, som vil gi spillerne den meste spennende bonusen de noen gang har sett. For at spillerne skal vinne denne bonusen må man få tre eller flere gratisspinn hvor som helst på hjulene. Dersom spillerne får fem like symboler på hjulene, vil de motta utrolige 60 gratisspinn! Når man først kommer inn til denne ekstrafunksjonen, vil man bli møtt av et tomt område på hver side av hjulene. De er der for at symbolene fra gevinstoversikten skal kunne bli vist frem. Hvert symbol som dukker opp i en vinnende kombinasjon vil bli lagt til disse to tomme områdene og vil øke i verdi takket være flere gevinster og multiplikatorer. Med andre ord er det ikke mangel på underholdning i Reef Run.Reef Run 3