Multiplayer Playboy

playboy-logoSakte med sikkert har Playboy vokst seg større og større innen i-gamingindustrien, og den har spredt sitt varemerke gjennom en av de aller største selskapene, nemlig Microgaming. Det hele startet i 2013 med Playboy Bunny Live Dealers, hvor det deretter ble flyttet over til online videoslots. Nå har Playboy videosloten blitt enda mer sosial, takket være en flott multiplayer-funksjon. Selv om denne spilleautomaten faktisk er ganske lik den første lanseringen, har funksjonene i spillet blitt noe endret.

Det hele er selvfølgelig fortsatt like fristende, og det har blitt enda bedre da man kan spille med fem andre kasinospillere samtidig. I tillegg til dette har videosloten denne gangen droppet de 243 ulike måtene som spillerne kan vinne på. De har i stedet tatt i bruk 20 faste spillelinjer som har blitt spredd utover fem helt vanlige, men forhåpentligvis hjul som kan gi flotte gevinster. På disse fem hjulene har Microgaming selvfølgelig tatt i bruk noen velkjente symboler.

Dersom man husker jentene fra den første lanseringen vil man kjenne de igjen her. For Kimi, Sofia, Ashley og Jillian er nemlig tilbake i Multiplayer Playboy. I tillegg til disse symbolene finnes det selvfølgelig Playboy logoen som er spillets wildsymbol. I tillegg til wildsymbolet kan spillerne glede seg til scattere, gratisspinn runder og multiplikatorer.