Dragon Drop

dragon-dop-logoNextGen Gaming har i Dragon Drop tatt for seg et litt lekent og eventyrlig tema. Spilleskjermen er full av farger og det er ingen tvil på at det er et eventyr som er i fokus. Det ser trolig ut som det er et slott med i historien, og det er nok noen som ønsker å få tak i skattene som befinner seg i dette slottet. Dragene som nevnes i spillets tittel kommer frem på toppen av hjulene og de ser ut som noen veldig artige skapninger. Dragon Drop er nok et spill for de som liker å få frem den litt barnslige siden ved seg, samtidig som de spiller på en videoslot. Grafikken og bildene i spillet er med på å gjøre spilleopplevelsen positiv, noe som ønskes av alle slags spillere.

Innsatser i spillet

Til sammen i Dragon Drop så finner man 25 innsatslinjer som er fordelt over de fem hjulene og tre rader med symboler. Innsatslinjene som er satt inn i spillet er ikke faste, så hvis man ønsker så kan man regulere ned på antallet. Videre i innsatsen så skal man regulere innsatsen per aktive innsatslinje. Det gjør man ved å tilpasse myntverdien i spillet. Den kan ligge på mellom 0,01 og opp til 2 mynter. En oversikt over den totale innsatsen i en spillerunde finner man nederst på spilleskjermen.

Grafikken i spillet

Dragon-Drop-SlotSom nevnt så har NextGen Gaming tatt for seg en litt leken vri på tema, og det gjelder også når det kommer til grafikken. Det er brukt mange spreke farger på spilleskjermen, noe som skaper et morsomt og lekent spill. Bakgrunnsbilde som man finner i spillet ser ut til å være en vakker og grønn eng, hvor det er blå himmel som står over og på noen deler av engen så vokser det flotte og fargerike tulipaner. Rammen rundt spillets hjul er laget slik at både hjulene, knappene i spillet og spillets logo er rammet inn i ett. Spillets logo er satt til høyre side øverst på rammen og knappene er satt helt nederst på rammen. Toppen av rammen er formet som et typisk tak over et hus og under dette taket finner man symbolene i spillet. Symbolene er flotte og fargerike, også de som er hentet fra en vanlig kortstokk. Det er en hvit bakgrunn på hjulene, som får fargene til å stå enda mer i kontrast.

Spesialsymboler

dragon-drop-symbolsGratisspinnrundene i spillet blir aktivert med scattersymbolene som har bilde av et egg på seg. Man trenger minst tre scattere og når man har fått det på hjulene så vil man få tildelt åtte gratisspinnrunder. Gevinstene som man får underveis i disse rundene vil bli doblet. I tillegg til den heldige funksjonen så har man en funksjon som gjør at wildsymbolene blir sticky wilds under gratisspinnrundene. Sticky wilds er wildsymboler som dukker opp på hjulene og som blir låst fast til hjulene helt til gratisspinnrundene er ferdig. Faste wildsymboler kan absolutt øke vinnersjansene underveis i gratisspinnrundene, noe som vil gi flere gevinster.