Rise of Spartans

spart2Husker du filmen 300? Og nå etterfølgeren? Dette spillet tar deg med direkte til den samme tiden og samme delen av verden. Her møter vi spartanerne i en vill kamp om heder, land og ære. Symbolene i spillet fra BetOnSoft slots er veldig bra når man ser på andre spill fra utvikleren. Her finner man krigere, krigskip, konger, dronninger og erkefienden til Sparta. 9-A finner man ikke i spillet og alt virker veldig gjennomført.

Rammeverket i spillet passer også veldig godt inn i tematikken, og tekst, infobokser og knapper er også ganske bra. Symbolene er veldig bra, og passer godt til tematikken de også. Lydbilde er helt ok. Synd at mange spillutviklere ikke bruker litt mer energi på musikk og lyder i spillene sine.

Spillet har fem hjul, tre rader, og 15 gevinstlinjer. Man har både freespins, bonusspill, wildsymboler og multiplikatorer i spillet. Her finner man noe morsomt bak hver sving hele veien. Med en jackpot på hele 40 000 mynter så vil nok dette også trekke en del spillere til å prøve det.

Alt i alt byr Rise of Spartans på både underholdning, god grafikk, spesialsymboler i alle former og fasonger, og generelt en morsom spillopplevelse. Dette er en skikkelig oppgradering til noen av de tidligere utgivelsene fra BetOnSoft.