Secret of the Stones

stone

Secret of the Stones er en ikke progressiv videoslot som har 5 hjul og 25 innsatslinjer. Secret of the Stones har en ganske høy jackpot i verdi, til tross for at det er en ikke progressiv jackpot. Jackpoten i spillet ligger på 350 000 mynter, eller 3500 i ekte verdi.

Spillet er produsert og gitt ut av selskapet som heter Net Entertainment. Net Entertainment er godt kjent for å lage spennende og varierte spill og spillene har ofte en intens atmosfære.

Temaet i spillet går på antikken og handlingen går rundt en mystisk steinhage. Lydeffektene og musikken i spillet kan høres fra start til slutt og har god innvirkning på stemningen i spillet. Når det kommer til vinnersjansene i spillet så ser det ut til og rett og slett ligge på flaksen man har mens man spiller. Det kan være vanskelig å trigge de funksjonene i spillet som gir høyest utbetaling.

Spillet Secrets of the Stones har en Practice Play funksjon som gjør at man kan prøve ut spillet før man begynner å legge penger i det. Dette gjør at man kan først og fremst finne ut om spillet er noe for deg, før den ordentlige innsatsen med penger starter.