Merlin’s Millions

Merlins-millions-slot-2NextGen Gaming er det spillutviklerselskapet som står bak videoslotspillet Merlin’s Millions. NextGen Gaming er et godt kjent navn innen spillutvikling og selskapet står bak noen av de mest kjente spillene som er å finne på de ulike nettkasinoene. NextGen Gaming har i Merlin’s Millions valgt et veldig spesifikt tema, som har blitt sett noe tidligere, men de har så klart satt sin egen vri på det hele.

Spillets tema

Tema som er satt i spillet Merlin’s Millions handler så klart om Merlin. Merlin er kjent som en trollmann i mange bøker og filmer og hans historie lever nå videre i et slotspill. Historien til Merlin forteller at han var en trollmann som prøvde å hjelpe Kong Arthur og hans riddere med ulike ting. Han brukte da sine magiske evner på å være til mest mulig hjelp. Merlin har fra disse historiene blitt et av de mest kjente navnene som forbindes med trolldom og hans magiske evner er helt klart blitt tatt med i Merlin’s Millions.

Grafikk

Grafikken i Merlin’s Millions er helt optimal når det kommer til grafikk i slotspill. Det er brukt en mengde 3D bilder og animasjoner og grafikken er krystallklar.
Når man ser på bakgrunnen i spillet så kan man skimte en magisk verden som er delt i to. På den ene siden så kan man se en skog og det er trolig der Merlin kommer fra. På den andre siden så ser man en litt mer mystisk verden, som trolig representerer all den magien som Merlin kan spre.
På venstre side av spilleskjermen så ser man trollmannen Merlin, som er utformet i en flott 3D animasjon.
Når man ser på hjulene så ser man en mengde symboler som er utformet til å passe spillets tema. De er satt på en sort bakgrunn og det gjør at de kun står enda bedre ut fra spillets skjerm.
Symbolene er blant annet i form av en ugle, en tryllestav, en trolldomsbok, en trolldrikk og så klart Merlin selv. I tillegg så er det brukt noen symboler som er hentet fra en vanlig kortstokk. De er da så klart utformet til å passe spillets tema. De har blant annet fått øyne på seg og passer inn i den rare verdenen til Merlin.

Innsatser

Innsatsene i Merlin’s Millions kan enkelt justeres av spilleren. Det gjør man ved å benytte seg av knappene som man finner nederst på spilleskjermen.
Innsatslinjene i spillet er faste men man kan selv justere innsatsen man ønsker å ha per spillerunde. Den kan ligge på mellom 5 kr og opp til 100 kr.

Spesialfunksjoner

Wildsymbolet i spillet dukker opp som stablet wild på hjul to, tre og fire. Det vil si at det ikke dukker opp alene.
Scattersymbolet i spillet er det spillet som kan aktivere gratisspinnrundene i spillet. Man trenger minst tre slike symboler på hjulene og da vil man få tildelt fem gratisspinnrunder. Underveis i rundene så får man se at Merlin deler ut litt trolldom.