Zeus III

Zeus III er en ikke-progressiv spilleautomat fra WMS Gaming. Jackpoten er på 15.000 mynter. Spilleautomaten har seks hjul og hele 192 innsatslinjer. Myntverdiene stilles fra 0,40 til 120 euro. Spillet har wilds og spredere, man kan vinne gratisspinn, og man kan vinne fordoblere – og selvsagt har automaten også et bonusspill.

ZeusIII

Spilleautomaten Zeus har lenge vært en klassiker. Williams hoppet like godt over Zeus II og gikk rett til Zeus III da de skulle lage en oppfølger. De bestemte seg for å gjøre det godt igjen ved å gi denne automaten 192 innsatslinjer. Automaten er litt uvanlig i utseende, men designet er fint og spennende. Utbetalingsprosenten er på hele 96,1 %. Spillets seks hjul har ulike størrelser. Det venstre hjulet har bare to symboler, mens det høyre hjulet har hele sju symboler. I bonusspillet er det motsatt. Da er det flest symboler på det første hjulet, og færrest symboler på det siste. Dette øker vinnersjansene.

Man kan satse fra 0,40 kreditter til 120 kreditter, så spillet burde passe for de fleste spillbudsjetter. Lynsymbolene utløser gratisspinn. Disse symbolene finnes bare på hjul to og seks, men det er nok. Med tre eller flere slike symboler får du gratisspinn. Tre symboler gir 10 gratisspinn, men du kan vinne enda flere. Maksimalt kan man vinne 50 gratisspinn med 50 x fordobling. Spillet har også utvidende wilds som kan dekke hele hjulet.