More Gold Diggin

More-Gold-Diggin-Online-SlotBakgrunnstema og grafikk

More Gold Diggin er en ny spilleautomat fra Betsoft Gaming som fortsetter det morsomme eventyret til de to gruvearbeiderne vi møtte i Gold Diggin. Grafisk sett er dette en helt fantastisk spilleautomat med nydelige animasjoner, flotte farger og kule detaljer. Det første du vil legge merke til er omgivelsene – her blir vi dratt ned i underverdenen, i en gruve der dyrebare metaller og edelstener finnes i massevis. Når More Gold Diggin settes i gang, vil du også se at det ikke finnes noen hjul som spinner – nei, her faller metallene ned og blir sprengt i fillebiter av store bunter med dynamitt. Fargene er helt nydelige, nyanser av grønt, rødt, brunt, sølv og gull, samt diamanter og oljeflekker. Selv på storskjerm er More Gold Diggin vakker å se på, selv de minste detaljene forblir klare og fine, mens de uendelige animasjonene spilles av uten de minste hakk. Tre og stein dominerer området rundt skjermen, mens de to heldige gruvearbeiderne står på hver sin side og følger med på de utallige gevinstene som ruller inn. More Gold Diggin er lett å forstå og lett å glemme seg bort i. Det er nesten som å spille et ordentlig dataspill – så godt lagd er den.

Spillets detaljer

Som i de aller fleste andre spilleautomatene fra Betsoft Gaming, er More Gold Diggin full av kule funksjoner og spennende detaljer. Dynamittbunten er veldig spesiell – den sprenger nemlig bort en god del av symbolene og gjør plass for nye symboler som faller ned fra toppen. Det betyr at du plutselig kan ende opp med langt flere kombinasjoner en du regner med når alle symboler er på plass! More Gold Diggin har 25 gevinstlinjer som strekker seg på kryss og tvers av skjermen. De vanlige symbolene gir faktisk rimelig høye utbetalinger, men det er de spesielle funksjonene og da særlig gratisspinnene som gir de virkelig høye gevinstene. Så har du dynamittbunten – hver gang den sprengs, vil du rykke opp et nivå på multiplieren som du finner øverst på skjermen. Etter noen få sprengladninger kan du plutselig få alle gevinster ganget på 5! Gratisspinn aktiveres av tre eller flere tønner med TNT, og når symbolene begynner å dale ned uten at du bruker egne penger kan du lene deg tilbake og se pengene trille inn. More Gold Diggin har i tillegg en Doble-funksjon, der du får ta plass på et bord foran en vakker jente som gir deg muligheten til å doble enhver gevinst. Gjett riktig kort, og tjen gigantiske summer!

Oppsummert

More Gold Diggin har en rekke funksjoner som gjør den veldig attraktiv. Minsteinnsatsen er veldig lav, mens storspillerne kan velge maksinnsatsen og skru på Auto-funksjonen for deretter å lene seg tilbake mens symbolene faller ned. De kule animasjonene vil løfte på humøret, mens musikken får blodet til å pumpe. Betsoft er kjente for å ha en usedvanlig høy utbetalingsrate på sine spilleautomater, altså er More Gold Diggin en lukrativ maskin å bruke tiden sin på. Aktiver alle gevinstlinjene og nyt hyppige gevinster mens gruvearbeiderne danser for deg med hopp og sprett og spring!