Martian Mania

Martian Mania

Velkommen til Martian Mania fra spillutvikleren Nuworks Slots. Spillet ble lansert i august i år, og tar for seg ikke annet enn planeten Mars – og vesenet fra planeten som prøver å ta over jordkloden vår. Med denne tematikken finner vi symboler som kuer, grønn mars-guffe, presidenten, fancy mars gadgets som pistoler og TV-skjermer. Det hele er rammet inn i en fargeeksplosjon av knapper og linjeanvisere.

I Martian Mania finner vi jackpotter. Hele tre forskjellige finner vi; minor-, major- og minijackpot. Jackpotten kan man vinne uansett hvor mye man satser, og det er helt tilfeldig når jackpotten slår inn. Du finner også wildsymboler her, og disse wildsymbolene er aliens. Hvis du er så heldig at du får en gevinst med dem i den gevinstgivende kombinasjonen, så vil du få enten en dobling eller tredobling av premien din! Det grønne utbetaler tredobbelt, og det lilla aliensymbolet utbetaler dobbelt.

Hvis du er hedlig nok til å få samlet tre planetsymboler, har du mulighet til å aktivere multiplikatorer og gratisspinn. For å gjøre dette må du først finne en skjult, invaderende alien som skjuler seg på spillebrettet. Klarer du dette får du 20 gratisrunder, hvor du får multiplikator etter hvert som du spiller opp rundene dine. Dersom du ikke vinner mer enn 10 ganger det du har satset, så vil spillet gi deg en gevinst på 500x innsatsen din som kompensasjon.