Cosmic Invaders

cos

Velkommen til Cosmic Invaders! Som navnet kanskje tilsier er dette spillet fra 2 BY 2 gaming et spill som tar for seg verdensrommet og utenomjordiske vesener som tema. Spillet er langt i fra det beste som har kommet ut av produksjonshallen til 2 BY 2 gaming, og det er litt synd at de lager spill som ikke holder standarden.

Med lite animasjoner og dårlige symboler er nok dette et spill mange online kasinoer kommer til å velge bort når de skal plukke ut spill å ha på siden deres.

Man finner både wildsymboler, scattersymboler, og små bonusting som gjør spillopplevelsen ganske bra. Men med så mange andre velproduserte slot spill med samme tematikk så kommer nok dette spillet til å bli glemt. Man kan sats fra 30 euro cent helt opp til 70 euro på et trykk. Cosmic Invaders har fem hjul, tre linjer og man kan kontrollere både myntverdi og antall linjer man ønsker å satse på. Man velger også hvor mange mynter man vil spille per linje.

Alt i alt er spillet helt ok. Man har noen morsomme funksjoner i spillet, men hvis man kjenner til andre videoslots med samme tema vil nok dette skuffe veldig. De kunne brukt litt mer tid på design av symboler i dette spillet.