Sunset Beach

Her har Playtech virkelig kommet i et varmt, solfylt sommermodus da spillutviklerne der satte seg ned for å lage spillet, og her kan man nemlig finne alt som man forbinder med den perfekte sommeren. Heldigvis er sommeren ikke så langt unna heller, så dette spillet er kun med på å gjøre at man gleder seg enda litt mer til sommeren kommer for fullt!

sunset-beach3

Denne videoslotten er virkelig designet på en vakker og innbydende måte, med mengder av ulike sommerlige symboler, fargerike bilder og ikke minst de flotte jentene som Playtech også har fått med her. Uansett hva slags jenter man måtte like å hvile øynene på, så er det garantert at en av disse vil falle i smak hos alle og enhver. I tillegg til disse jentene så ser man også den klassiske cocktailen, de deilige sandstrendene, surfing i bølgene og også sandvolleyball.

Noe som også er verdt å nevne er det som virkelig gjør denne videoslotten helt unik – den har nemlig hele fire ulike slotmaskiner og ikke bare én! På hver av disse slotmaskinene som dukker opp på skjermen finnes det 20 spillelinjer og fem hjul, noe som vil si at det er hele 80 spillelinjer til sammen på Sunset Beach. Fullt opp med spenning, med andre ord!