Wild Water

Wild-Water-New-NetEnt-Slot-2014Net Entertainment har akkurat lansert enda en godsak med 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Denne gangen går godsaken under navnet Wild Water og tar deg med tilbake til 60- og 70- tallets amerikanske vestkyst da amerikansk ungdom ikke kunne gå en hel dag uten strand og surf. Grafikken er herlig vintage med kule lydspor og lydeffekter. Bli med å fange bølgene ved hjelp av stacked symboler (symboler oppå hverandre) og mange engasjerende bonus funksjoner. Alle disse funksjonene vil hjelpe deg mot målet som er å vinne jackpotten på 400.000 mynter.

Spillet har veldig brukervennlige funksjoner. Verdien på myntene kan enkelt justeres med “coin value” knappen, og med level-knappen regulerer du innsatsen. Minimum innsats er 0,20 kreditter og maksimum 100. Wild Water byr på funksjoner som burde appellere til alle type spillere uansett ferdigheter.

Symbolene er typiske for datidens surfemiljø med reiseradio, badebag, picnic-kurc, bongotrommer, lettkledde damer og selvfølgelig surfere. Symbolene er forseggjort med en vintage stil. Det hele ser riktig så gammelt ut, men attraktivt allikevel. Det er det vintage handler om: å bringe gamledager tilbake på en attraktiv måte. Dette har Net Entertainment virkelig fått til.

Forruten picnic-kurvene og badenymfene er hovedsymbolene fem surfere som ved fem like gir en maksimums gevinst på 500 mynter. De kommer stacked (oppå hverandre), noe som gjør at du ofte vil få dem pent dandert på hele hjulet. Får du en miks av stacked surfere på hjulene vil dette aktivere en multiplikator på x20. Denne funksjonen kalles Surf´s Up Bonus. Den andre bonusen kalles Surf Team Bonus og aktiveres av de samme surferne i riktige kombinasjoner. Dette er bonuser som kan gi riktig så god avkastning.

Wild Water har tre spesialsymboler i form av scatter, wild og symbolet som gir en utbetaling på 2000 mynter ved fem like. Wild-symbolet, som er en sulten hai, aktiverer gratis spins. Her vil antallet gratis spins dukke opp ved siden av symbolene, dette er altså ikke penger slik det er i normale spillomganger. Spillerne får 15, 30 eller 60 gratis spins for henholdsvis 3, 4 og 5 like symboler. Haien ekspanderer slik at den dekker hele hjulet og gir maksimum gevinst, igjen gode muligheter for å dra inn pene summer.

Hvis du generelt liker spillene til Net Entertainment, vil du nok like denne nye lanseringen også. Spilleverandøren har opprettholdt sin standard når det gjelder tematikk og grafikk. Blant surfespill må nok Wild Water sies å være blant de beste på alle måter. Spillet er brukervennlig med intuitive knapper. Du har både “max bet” knapp og auto play funksjon. Begge deler kommer hendig med. Med max bet slipper du å stille inn sats for hver linje, og med auto play slipper du å trykke for hvert spinn. Sistnevnte er veldig hendig når du skal spille en stund. Spillet går raskere og du slipper ventetid mellom spinnene. Wild Water passer for alle type spillere uansett ferdigheter. Så vel nye som erfarne spillere vil ha glede av denne slotmaskinen. Test den ut og ta del i jakten på den perfekte bølge!