Golden Reels

golden reelsGolden Reels er en ny, ikke progressiv video slot som har 5 hjul og 30 innsatslinjer. Spillet kommer fra Wager Gaming Technology. Ut ifra navnet så kan man kanskje først tro at det er snakk om et klassisk kasino tema med gull og rikdom men temaet er faktisk satt til De Olypiske Lekene i 2014 og spillet kom faktisk ut i forbindelse med OL, og det var vel kanskje på tide at det kom et spill ut på markedet med et slikt tema.

Temaet er godt gjennomført med mange spennende symboler som hører godt med til ulike vintersport og det er også satt et spennende lydbilde i bakgrunnen som bidrar med stemningen i spillet. Når det kommer til grafikken så har Wager Gaming Technology aldri vært så frempå, og det ser man også når det kommer til dette spillet.

Når det kommer til innsats og gevinster så vil dette spillet kanskje bli kategorisert i mellomklassen der man må smøre seg med litt tålmodighet hvis man ønsker å vinne de aller største gevinstene i spillet. Når det kommer til innsatsen i spillet så er det mye som kan reguleres av spilleren, både når det gjelder innsatslinjer, myntverdi og antall mynter.