Jack og bønnestengelen

Det engelske eventyret om Jack og bønnestengelen er klassisk og velkjent, og har inspirert denne spilleautomaten fra Net Entertainment. Historien handler om den unge gutten Jack som sår bønner. Bønnene vokser helt opp i skyene, og Jack klatrer opp for å se hva som skjuler seg der. Han oppdager huset til en kjempe, som skjuler mange skatter. Den største skatten er en gås som legger gullegg. Jack tar med seg skattene, men blir forfulgt av kjempen som prøver å stanse ham.
Gåsa som legger gullegg dukker opp igjen i spilleautomaten, sammen med andre symboler fra eventyret. Automaten har 5 hjul og 20 linjer. Myntverdien og antall mynter per linje kan velges. Minste innsats er 2 kroner, maksimumsinnsatsen er 1000 kroner. Symbolene er økser, vannkanner, Jack og kjempen.

0080145

5 symboler av Jack

For å få hovedgevinsten på 1000 ganger innsatsen, trenger du 5 symboler av Jack. Hvis du har spilt med maksimumsinnsatsen på 1000 kroner, vinner du i så fall 1 million. Det er ingen progressiv jackpot i dette spillet. Automaten kan spilles med autospinn, og du kan også prøve den som gratisspill før du begynner å spille med ekte penger. Med den lave minimumsinnsatsen er dette en fin automat for nybegynnere.

Kjempen i spillet har to hoder. Fem av disse symbolene gir deg 750 ganger innsatsen. Dette er den nest største premien. Den minste premien er 3 ganger pengene, for 3 tiere. Du kan lese den komplette utbetalingstabellen for å få en oversikt over alle vinnerkombinasjonene.

Wild-symbolet

Wild-symbolet gir deg omspinn. Da hopper Wild-symbolet ett hakk til venstre. Hjulene spinner på nytt helt til Wild-symbolet har hoppet ut av skjermen. Wild-symbolene fungerer ellers som vanlige Wilds, og erstatter ethvert annet symbol, bortsett fra spredere og nøkkelsymbolet.

Gratisspinn

For å få gratisspinn, må du ha 3 eller flere spredere. Sprederne er skattekistesymbolet. Når du spiller med gratisspinn, dukker det opp nøkkelsymboler på hjul 5. Nøkkelsymbolet er viktig, for de kan samles på og gi deg ekstra bonuser. Alt etter hvor mange du finner, kan de forandres til spredere eller til og med utvidede Wild-symboler. Utvidede Wild-symboler forandrer hele hjulet til Wilds.
Tre nøkler gir deg stablede Wilds, altså Wilds som dekker to rader i stedet for en. Seks nøkler tredobler Wild-symbolene, slik at de dekker tre rader. Hvis de dukker opp på midterste rad, blir altså hele hjulet forandret til Wilds. Merk deg at hvis slike Wilds dukker opp på øverste eller nederste hjul, dekker de bare to rader. Ni nøkler gir deg utvidede Wilds som dekker hele hjulet. Utvidede Wilds låses fast, og dekker alltid hele hjulet. Dette er altså snakk om virkelige gullnøkler, som kan gi deg store premier. Spesielt ettersom gevinster vunnet med Wilds blir tredoblet.

Topp 10 over mest spilte automater

Jack og bønnestengelen slots ligger på topp 10 over mest spilte automater på norske nettkasinoer. Det skyldes nok først og fremst de store gevinstene, i tillegg til de morsomme animasjonene. Bakgrunnen er landlig, og fuglene kvitrer. De beste animasjonene dukker opp hvis man vinner på de verdifulle symbolene. Deler av grafikken er i 3D.