Napoleon Boney Parts

napolenoDe fleste kjenner vel til Napoleon, og i dette spillet så er det nettopp han man får møte, bare i en litt annen versjon, en tynnere versjon. Han er faktisk blitt til et skjelett. Det er Next Gen som står bak dette spillet og de har mange av sine kjennetegn med.

Symbolene i spillet er fordelt på 5 hjul og over 25 innsatslinjer. Alle symbolene har en litt tegneserieaktig fremstilling, men igjen så er dette et kjennetegn fra Next Gen.

Spillet har et wild symbol, og dette symbolet er av Napoleon selv. Symbolet fungerer slik det pleier, med at det kan erstatte alle andre symboler, bortsett fra scatter symbolet. Wild symbolet kan kun dukke opp på hjul 2, 3 eller 4. Det er også wild symbolet som kan trigge Boney Pick Em Parts funksjonen. Dette skjer hvis det dukker opp wild symbol på de tre midterste hjulene samtidig. Funksjonen går ut på at man skal prøve å ta fra Napoleon 3 deler av hans skjelett, med mål om å få han til å kollapse. Hver del av skjelettet har en kontantverdi som man da får i gevinst. Hvis man i tillegg får han til å kollapse så får man en ekstra kontantgevinst.