Wild Birthday Blast

wild-birthday frontDette er en videoslot som imponerer allerede ved første øyekast, Wild Birthday Blast kan kanskje minne litt om sloten med navnet Mega Moolah men på steroider. Alle mulige slags dyr som finnes vil tross alt også kunne ha det moro, og de elsker selvfølgelig bursdags-fester. Det er nemlig dette som er temaet i Wild Birthday Blast, noe som samtidig forklarer spillets tittel.

Det er et ganske merkelig og spesielt tema, men spillutviklerne hos Microgaming har absolutt fått dette til å fungere bra. Her kan spillerne være med på en storslått bursdagsfeiring for dyrene som bor i skogen og i jungelen. Dette spillet inviterer alle slotspillere med på en flott bursdagsfest og dette er langt ifra en normal bursdagsfeiring da det er en bursdags-fest for ville dyr.

Innsatser, symboler og innhold i videosloten

Wild-Birthday-Blast-freespinVideosloten har fått noe man kan si er et klassisk oppsett, den har fått fem hjul, tre rader med symboler og 30 spillelinjer. Spillutviklerne hos Microgaming ser ut til å ha lansert en videoslot av høy kvalitet på sin Quickfire plattform. Spillet har blitt stappet full av flotte symboler som viser frem alle de ulike, ville dyrene som virkelig koser seg på en fest.

Spillerne kan blant annet se elefanter som har tatt på seg festhatten sin, en bjørn som blåser i et horn, papegøyer som holder stjerneskudd samt en giraff som holder noe i munnen sin. Videosloten inneholder en rekke andre symboler som en bever, en gave-eske i tillegg til spillets to spesialsymboler. Alle symbolene har blitt designet på en utrolig flott måte, og de er alle omringet av skinnende konfetti og andre dekorasjoner.

Noe som gjør spillet enda litt bedre er at det hele har fått følge en energisk festmusikk, denne sørger for at spillerne får følelsen av at de virkelig er med på den store festen. Denne videosloten garanterer at spillerne får noen flotte overraskelser i tillegg til spesialfunksjoner, de vil ikke bare gi spilleren et smil om munn men også utdele flotte gevinster.

Wilds, spesialsymboler og en helt spesiell bonus

wild-birthday-blast-ptDet aller første som bør nevnes er at spillerne vil bli invitert videre til slotens gratisspinn ganske ofte, denne gratisspinn runden har fått navnet «Surprise Party». I denne spesialfunksjoner vil spillerne kunne velge en av dørene som blir presentert på skjermen, dette vil dukke opp i en separat spilleskjerm. Når spilleren klikker på en dør vil man bli belønnet med noen flotte kontantgevinster. Surprise Party runden fungerer i tillegg til dette som en ekstravalg i spillet og kan bli aktivert etter hvert spinn, helt avhengig av hvor heldig man er.

I tillegg kan denne videosloten by på et wildsymbol, dette er et symbol som spillerne alltid setter pris på. Det vil være hendig i spillet for at spillerne skal få flere gevinstgivende spillelinjer. For at dette wildsymbolet skulle passe inn i spillet og temaet i spillet har spillutviklerne valgt at en innpakket gave skulle representere symbolet. Wildsymbolet fungerer på vanlig måte ved at den erstatter alle andre symboler, men med unntak av slotens scattersymbol. Wildsymbolet kan dukke opp på det andre, tredje, fjerde og femte hjulet.