Little Britain

little-britain-slot_screenOm man er glad i britisk humor har man helt sikkert sett den hysteriske TV-serien Little Britain, der vi får møte den eneste homsen på bygda og en skikkelig lat sofagris som blir trillet rundt på en rullestol fordi han ikke gidder å gå.

Playtech, en av verdens ledende spillskapere, har tatt Little Britain til nettkasinoene og foreviget navnet til Matt Lucas og David Williams, skaperne av serien. Little Britain er en kjempemorsom spilleautomat med massevis av heftige funksjoner og skjulte apestreker som garantert vil få deg til å gråte av latter. Symbolene inneholder utklipp fra selve serien og de morsomme fjesene vil forfølge deg i lang tid fremover. Little Britain har forresten utrolige fem bonusspill! Her får du spinne et stort lykkehjul som bestemmer hvilken av bonusspillene som skal settes i gang.

God, gammeldags britisk humor

Med haugevis av morsomme påfunn og store gevinster vil Little Britain garantert bli en hit blant de som er glade i god, gammeldags britisk humor. Selve automater er brukervennlig og lett å forstå, samtidig som den har fem hjul og tretti gevinstlinjer, altså store sjanser for å stikke av med en premie. Ikke la deg lure av spøkene til Playtech, dog – mange kan få et sjokk om de ser at den totale innsatsen plutselig blir satt til 15000 mynter.