Red Mansions

red-flag-fleet-frontMange spilleautomater er inspirert av japanske eller asiatiske tema, så dette er ingen nyhet. Red Mansions er utviklet av IGT, og er en såkalt MultiwayXtra automat. Det betyr at gevinstene ofte blir større enn man forventer. I tillegg til de vanlige gevinstlinjene, kan man vinne dersom det samme symbolet dukker opp på andre posisjoner på andre hjul. MultiwayXtra gjør symbolene til en slags spredte symboler. Ideen er god, og gir litt ekstra spenning i spillet.

Red Mansions kan være svært variabel, og man spiller med høy risiko. Man kan tape ganske store pengebeløp dersom man ikke er forsiktig. Årsaken til dette er at man har valget mellom å spille med 1, 10, 20 eller 40 gevinstlinjer, eller spille med 1024 vinnermuligheter. Hvis man spiller med 1024 vinnermuligheter, koster det dobbelt så mye, uten at man får større vinnersjanser. Dersom man ikke ønsker å ta den store risikoen, kan man prøve automaten som gratisspill. Dersom man spiller med ekte penger, er myntverdiene fra 1,00 til 30,00.

Spillet har ingen wildsymboler, og de spredte symbolene tildeler bare gratisspinn, uten å danne egne vinnerrekker. To eller flere bonussymboler i kolonne tre utløser gratisspinnrunden. Man vinner 10 gratisspinn med to bonussymboler, 15 gratisspinn med tre bonussymboler og 20 gratisspinn med fire bonussymboler. Gratisspinnene kan gjenutløses.