Magic Mushroom

Magic Mushroom

Velkommen til verdensrommet, velkommen til farger og velkommen til den psykedeliske siden av verden. Dette spillet fra den litt spesielle spillutvikleren Ygdrasil er et visuelt vidunder i online spilleautomater. Her er det ikke spart på spesialeffekter eller farger, og designet på spillet i sin helhet skiller seg ut fra nesten alt man har sett før.

Spiller har ikke det vanlige tre ganger fem oppsettet når det kommer til symboler. I stedet er det tre symboler på hjul nummer en og fem, fire symboler på hjul nummer 2 og 4 – og fem symboler på det midterste hjulet. Med et slik oppsett har Ygdrasil klart å legge inn 20 ganger 20 gevinstlinjer i spillet.

Man har ikke kontroll over hvor mye man satser annet enn myntverdien. Gevinstlinjene er låst på 40 og man kan ikke gjøre noe med det. Wildsymbolene i Magic Mushroom kommer i flere varianter. Man har vanlig wild, multiplikatorwild som kommer på hjul nummer 2 og 4, og til slutt en wild som sprer seg som kun dukker opp på det midterste hjulet under gratisspinn. Magic Mushroom er en veldesignet spill, og du skjønner med en gang du starter spillet av dette er laget av seriøse spillutviklere.