Titan Storm

Titan Storm 0Her kommer nok en ny videoslot som spillutviklerne hos NextGen Gaming står bak og denne gangen har den utrolige 243 ulike måter man kan vinne på. Spillets tema har blitt basert på gresk mytologi, nærmere sagt de overnaturlige skapningene som regjerte under den gyldne alderen. Disse ulike karakterene det er snakk om er de som har blitt utrolig populære og veldig godt kjente takket være Marvel Comics og annen media. Designerne som står bak Titan Storm har virkelig gjort en imponerende jobb når det kommer til grafikken i sloten. Spillerne vil bli ønsket velkommen inn i sloten av et vakkert landskap som har blitt fylt opp med fjell og krystaller som vil fange spillernes oppmerksomhet. Alt i alt er Titan Storm en videoslot som virkelig imponerer og vil falle i smak hos en rekke ulike kasinospillere.

Funksjoner og innsatsalternativ i Titan Storm

Titan Storm 1Som nevnt allerede består Titan Storm av 243 ulike måter som spillerne kan vinne på. Disse 243 ulike måtene man kan vinne på har blitt fordelt ut over spillets fem hjul og tre rader med symboler. Det dette betyr er at spillet ikke inneholder noen vanlige spillelinje, men i stedet kan sloten utbetale gevinster fra nesten alle retninger. For at det hele skal bli litt enklere tar Titan Storm imot innsatser som en 25- mynt videoslot. Når spillerne da velger hva slags innsats de skal spille med, vil Titan Storm multiplisere det tallet med 25. På grunn av at innsatsene starter allerede fra 0,25$, er ikke videosloten for avskrekkende. Når det kommer til myntverdiene i spillet går disse oppover i ganske behagelige størrelser fra 0,01$ og oppover til 0,05$ og maksimalt 2$. Ender man opp med følelsen av at gevinstene man sitter igjen med ikke er store nok, er spillerne alltid velkomne til å ta i bruk NextGen Gaming sin klassiske gamble funksjon. Der vil spillerne kunne gjette riktig farge og symbol på det vinnende kortet for at de skal doble eller firedoble gevinstene sine. Dette kan man gjøre opp til fem ganger på rad.

Symboler og bonusrunder i videosloten

Titan Storm 2I tillegg til spillets standard spillekortsymboler inneholder selvfølgelig Titan Storm en rekke ulike symboler som viser alle disse karakterene. I tillegg til dette kan man se noen av deres våpen. Det aller meste som spillerne kan få for fem like symboler og 2 000 mynter. I tillegg til disse symbolene, inneholder Titan Storm et veldig spesielt wildsymbol. Dette symbolet kan kun dukke opp på de tre hjulene i midten men vil erstatte alle andre symboler i sloten, inkludert scattersymbolet. På grunn av at spillets scattersymbol kan aktivere gratisspinn rundene og kun kan dukke opp på de samme hjulene, gjør det faktisk ingenting hvilke man får tre av da bonusen likevel blir aktivert. Gratisspinn rundene er forholdsvis enkle, spillerne vil motta 10 gratisspinn runder og absolutt alle gevinstgivende kombinasjoner som består av fem like symboler vil bli multiplisert med 5x. Selv om man aktiverer fem av spillets symboler med lav verdi, vil gevinstene fortsatt ende opp som store gevinster.