Sinbad

Sinbad-screenshot-786x589Denne nye videosloten som kommer fra spillutviklerne fra Quickspin er en utrolig vakker slot som kommer til å bli elsket av mange spillere. Det er selvfølgelig snakk om Sinbad sjøfareren som er i fokus her, og i denne spilleautomaten kan man finne mange unike, underholdende funksjoner. For eksempel så har man en asymmetrisk hjuloppbygging, og også en rekke ulike og bra joker-funksjoner som spillet har å by på, dette finner man i de til sammen tre bonusspillene for gratisspinn. Spillets bakgrunn er basert ganske så løst på temaet om Sinbad, eller sagaene om Sinbad, som er en mytisk karakter som dukker opp i samlingen Tusen og en natt. Figuren Sinbad var en rik mann som samlet sammen sine rikdommer ved å begi seg ut på spennende eventyr sammen med sine sjømenn.

Tema, grafikk og musikk

I disse sagaene så møter Sinbad på monstere og besøker også vakre paradis som er fulle av skatter. Denne videosloten fra Quickspin har fått vakker grafikk og i bakgrunnen ser man en arabisk by, og der man ser selve hjulene i sloten er de blitt rammet inn av gull. Når det kommer til hvilke symboler som er blitt valgt ut til denne sloten, så er de høyest betalende symbolene edelstener som vises på en lilla bakgrunn, og dersom et slikt symbol er en del av en gevinstgivende kombinasjon blir det plutselig lagt til en glitrende gullramme. Så har man bakgrunnsmusikken til Sinbad, som består av hyggelig, arabisk musikk med gitarspill og trommer.

Spilleautomatens oppbygging

Videosloten Sinbad er satt sammen av fem hjul, men ikke på en vanlig måte. De er nemlig asymmentrisk satt sammen, og hjul nummer 1 og hjul nummer 5 har tre posisjoner som er koblet sammen, mens hjul nummer 2 til 4 består av fire posisjoner. På hjulene er det til sammen 40 spillelinjer, og disse er alltid aktiverte, noe som gjør at man ikke kan justere på innsatsen, noe man heller ikke kan gjøre på myntverdien eller innsatsnivået separat. Det man istedet gjør før man setter i gang hjulene på en snurr, er å velge den totale innsatsen. Man kan velge mellom rundt 20 forhåndsbestemte innsatser som varierer fra 0, 40 og oppover til 400 euro.

Bonusfunksjoner

Når man starter opp spilleautomaten første gang kan det virke som om Sinbad kun har to ulike bonusfunksjoner; wildsymboler og gratisspinn. Men om man ser litt nærmere etter vil man se at denne slotmaskinen har mye mer å by på enn bare disse to. wildsymbolet fungerer som en helt vanlige joker, da den erstatter alle vanlige symboler: Det som er spesielt med den er at den alltid dukker opp stablet på hjulene – og alle symboler kan faktisk dukke opp stablet på hjulene i denne sloten. Dersom man får tre eller flere freespin-symboler aktiverer man gratisspinn-funksjonen, der man kan velge mellom tre ulike ting, hver av dem med en spesiell jokerfunksjon. Om man for eksempel velger «Slangefrispill» så vinner man 12 gratis spinn, hvor det innimellom dukker opp to porter i form av en slangemunn, deretter kommer en slange og legger igjen jokersymbolet etter seg.

Oppsummering

Det er et interessant spill, med godt valg av symboler, flott grafikk og en morsom variant av stablede symboler. Det finnes nok av bonusfunksjoner til å gjøre spillerne glade lenge, men temaet er litt oppbrukt, og det er litt for lite justeringsmuligheter på innsatsen til at det kjennes helt prikkfritt. Likevel vil det ikke bety at spillet ikke er bra nok, det er absolutt verdt å ta ut på noen spinn, og se med egne øyne hvilke skatter Sinbad kan trylle frem!