Snow Wonder

snow-wonder2Snow Wonder er en spilleautomat som kommer fra spillutviklerselskapet Rival Gaming. Rival Gaming har mange forskjellige spilleautomater ute på markedet, og i Snow Wonder så har de valgt en veldig enkel variant. Det er likevel et godt tema som er valgt ut, og de har presentert det hele på en veldig god måte.

Temaet er satt til vinterstid og alt det flotte man forbinder med akkurat denne årstiden. Spilleskjermen viser temaet på en veldig god måte. Bakgrunnsbildet består av masse snødekte trær, og til og med logoen i spillet er formet med hvite bokstaver av is som er dekket av snø. Til høyre på spilleskjermen ser man også en flott snømann med flosshatt.

Oppsettet i sloten består helt enkelt av tre hjul og én rad med symboler, og det er da også bare lagt inn én innsatslinje. Før man kan komme i gang med spillet må spilleren gå inn og justere myntverdien det skal spilles med. Det gjøres med tilhørende knapp som er lagt nederst på spilleskjermen. Symbolene man finner på hjulene er alle satt inn med forskjellige verdier, som da blir utbetalt i form av mynter når man får en gevinstgivende kombinasjon. På det meste kan man vinne 2.500 mynter.