Western Belles

f2jtkqrjfn7kvqxq0qzi

Om spillet

Western Belles er en 5-hjuls spilleautomat med 40 innsatslinjer fra IGT, en av de store leverandørene av casinospill. Temaet for spillet er “Ville Vesten”, og symboler som opptrer er de klassiske kortstokksymbolene 9, 10, knekt, dame, konge og ess. Andre symboler som dukker opp er cowboystøvler, cowboyhatter og andre westerninspirerte symboler.

Spillets detaljer og symboler

Minste innsats på denne spilleautomaten er 200 mynter. Du kan spille med én mynt per linje, og altså satse 40 mynter, men da mister du den garanterte funksjonen i basisspillet, nemlig et helt hjul med wildsymboler. Spillet vil altså, teknisk sett, at du satser fem ganger det høyeste innsatsbeløpet, for det flotte privilegiet det er å få et hjul fullpakket med wildsymboler. Disse symbolene er allikevel ikke garantert å havne på hjul 1, de kan dukke opp hvor som helst. I dette spillet dukker det også opp stablede wild-symboler, som til forskjell fra wildsymbolene på wildhjulet, kan dukke opp hvor som helst. Wildsymbolet i Western Belles er representert av et leppestiftmerke med teksten ”wild” over, og det kan dukke opp hvor som helst. Det erstatter alle andre symboler, unntatt bonussymbolet. Bounssymbolet i Western Belles er representert av et skilt med teksten ”bonus” på, og det dukker opp på de tre midterste hjulene. Tre eller flere bonussymboler gir en fordobling av din gevinst i tillegg til fem gratisspinn. Western Belles har en 50-talls Western pin-up stil, og både lyden og grafikken er svært god. Musikken setter deg i cowboy-steming og lydeffektene er bra. Western Belles er et visuelt spennende spill, der rammen rundt spillet er av tre, og til og med utbetalingstabellen har et utseende som en bok.

Bonusfunksjoner

Western Belles har en wildhjulfunksjon som aktiveres når du satser minst 200 mynter, det vil si 5x totalt satsebeløp på 40 innsatslinjer. Under denne funksjonen vil et helt hjul med wildsymboler dukke opp på tilfeldige steder ved hvert spinn. Bonussymbolet kan dukke opp på wildhjulet hvis du har satset det beløpet som kreves. Denne funksjonen garanterer deg to fulle hjul med wildsymboler under hver runde med gratisspinn. Du får i utgangspunktet fem gratisspinn, gjennom en kombinasjon av tre bonussymboler, og disse kan bli gjenutløst senere. Hvis du klarer å gjenutløse gratisrundene kan du få så mye som 255 gratisrunder totalt. Det vil dukke opp flere wildsymboler under rundene med gratisspinn enn i basisrundene.

Spillets gang

For å spille Western Belles må du først stille inn ditt innsatsnivå. Du kan velge å spille på 1, 10, 20 eller 40 innsatslinjer, og du kan velge verdien på myntene, som kan ligge mellom 1,00 € og 10,00 €. Deretter trykker du på spinn-knappen for å starte spillet. Om du satser 200 mynter på 40 innsatslinjer vil dette garantere deg et hjul fylt med wildsymboler på hvert spinn.

Konklusjon

Western Belles gir hyppig ut små belønninger, men er mer gjerrig på de store gevinstene. For å ha en sjanse på de store utbetalingene, lønner det seg å satse de 200 myntene som kreves, og dette gjør denne spilleautomaten best egnet for storspillere. Allikevel skal det sies at dette er en morsom spilleautomat som burde prøves, om ikke for gevinstene så for ren underholdningsverdi.