Mega Moolah

Microgaming er et av de mest anerkjente selskapene innen nettspillindustrien. De har laget mange suksessfulle spilleautomater, og Mega Moolah er en av de mest kjente. Denne automaten har slått an over hele verden, mest på grunn av de progressive jackpotene, men også fordi det er en underholdende og morsom automat.

Automaten har fem hjul, fylt med jungeldyr og symboler fra kortstokken. Det er 25 innsatslinjer, og man kan satse inntil 125 mynter totalt. Myntverdien kan velges fra 0,01 til 0,05 Euro. Du kan spille spillet i vanlig modus, eller velge ekspertmodus, der du også kan spille med autospinn.

14-megaWild-symbol

Spillet har en løve som Wild-symbol. Løven fordobler også premiene, dersom den er en del av vinnerrekken. Når løven brukes som Wild, erstatter den alle andre symboler, unntatt spredersymbolene. Løvesymbolene kan også danne egne vinnerrekker. To løver gir deg 15 mynter, tre løver betyr en gevinst på 125 mynter, fire løver gir deg 1500 mynter, og fem løver gir deg 15 000 mynter.

Apene fungerer som spredere, og det dukker også opp mange andre morsomme dyr. Sprederne kan dukke opp hvor som helst på skjermen og gi deg gratisspinn. Alt du trenger, er 3 stykker av dem. Gratisspinngevinster tredobles, og du har like store vinnermuligheter under gratisspinn som under vanlige spinn. Derfor er gratisspinn ekstra vinnersjanser uten at det koster noe mer. Du får alltid 15 gratisspinn, og de kan gjenutløses mens du spiller med gratisspinn.

Fire progressive jackpoter

De fire progressive jackpotene utbetales med mer eller mindre jevne mellomrom. Det er vanskelig å forutsi når man vinner en progressiv jackpot, ettersom dette er basert på tilfeldigheter. De to minste jackpotene utbetales relativt ofte. De starter på 10 og 100 dollar, og vokser derfra. De to største utbetales sjeldnere. Minsteverdien deres er 10 000 og 1 million dollar, men de vokser seg som regel en god del større før de blir utbetalt. Alt avhenger av hvor lenge de får vokse.

Mega Moolah inneholder ikke et vanlig bonusspill. Det eneste bonusspillet er det tilfeldige spillet der du kan spille om de fire progressive jackpotene. For å spille om dem, må du spille med maksimumsinnsatsen. Bonusspillet kan dukke opp når som helst, så det kan være lurt å spille med maksimumsinnsatsen hele tiden, dersom du har råd til det. Du kan faktisk påvirke bonusspillet litt, for jo flere penger du satser på hvert spinn, desto større muligheter er det for at du kan vinne en progressiv jackpot.

I bonusspillet spinner du et hjul, og kan vinne enten Minijackpoten, Minorjackpoten, Majorjackpoten eller den store Megajackpoten. Dette krever selvsagt flaks, og det er vanskeligst å vinne de to store jackpotene. De små jackpotene utbetales mye oftere. Bonushjulet spinner rundt. Hjulet har mange fager, og hver farge er forbundet med en av de fire jackpotene. Hjulet bremser langsomt ned før det stanser. Den fargen som vinnerpilen peker på, viser hvilken jackpot du har vunnet.

Du kan stille hastigheten på spillet. Du kan også spille Mega Moolah på mobilen, dersom du har tilgang til et mobilkasino.