Untamed – Crown Eagle

Untamed - Crown EagleBli med Microgaming til Crown Eagle i Sahara og Sør Afrika. Crown Eagle er en del av en serie som Microgaming har gitt ut som heter Untamed.

Crown Eagle har et spennende tema og har gode bilder og god grafikk og også et passende lydbilde som man kan høre i bakgrunnen av spillet.

Det er mange ulike vinnerkombinasjoner i spillet og ingen faste innsatslinjer slik det ofte er. Det er likevel mulig å tilpasse både myntverdien og myntantallet per spillerunde.

Det er mange ulike symboler i spillet Crown Eagle men den som er høyest i verdi er den av selve Crown Eagle, hvor du kun ser øyet på symbolet. Det er dette symbolet som er scatter symbolet og også det som kan utløse 10 gratis spinn runder. Får du en kombinasjon på 3 så blir gratis rundene aktivert, men det kan også noen ganger holde med 2, da den siste kan plutselig dukke opp fra høyere opp i spillet eller bli dratt inn i kombinasjon med funksjonen Lucky Nudge.

Crown Eagle har også et wild symbol som kan dukke opp under gratis rundene. Denne erstatter alle andre symboler og i tillegg til det så har den en multiplikasjons funksjon hvor man kan få gevinsten ganget med opp til 10.