Ninja Fruits

ninja fruits frontDersom man noen gang har hatt en drøm om å kunne dra til Japan og bli en ninja vil denne videosloten definitivt falle i smak. I denne videosloten fra Play N Go kan man virkelig mestre sine ninja talenter, det spørs egentlig bare om man faktisk er klar for opplæringen.

Bakgrunnsinformasjon

Ninja Fruits er nok en videoslot som er et bevis på talentet hos Play N Go, den har fått et flott design og er gjennomført fra begynnelse til slutt. Hjulene i spillet har blitt plassert inne i et japansk tempel og de er fylt opp med vakre symboler som passer perfekt inn i spillets tema.

Lyd og grafikk

Ninja-Fruits smblsI tillegg til slotens vakre grafikk og flotte lydbilde kan Ninja Fruits friste spillerne sine med en rekke morsomme spesialfunksjoner. Disse spesialfunksjonene skaper større muligheter for noen flotte gevinster, i spillet vil man blant annet finne standard wildsymboler, gratisspinn med en ekstra scatter i tillegg til både en spennende bonusrunde og en gamble-funksjon.

Spillets symboler og innsatsalternativer

Videosloten har blitt satt sammen på en helt vanlig måte, her vil spillerne finne fem hjul, tre rader med fargerike symboler og 15 spillelinjer. Dersom det ikke er forstått helt enda er temaet i Ninja Fruits basert på ninjaer som kutter opp frukt, det hele er selvfølgelig satt inn i et orientalsk tema. Mange vil nok synes at tittelen på sloten virkelig kjent, noe som ikke er rart – den er nemlig inspirert av det populære spillet til mobil.

Dersom man noen gang har spilt mobilspillet med samme navn vet man kanskje hva slags symboler som vil dukke opp her. Spillerne vil blant annet kunne se fire ninjaer, geishaer, shuriken og selvfølgelig ulike typer frukt som ananas, vannmelon, jordbær, plommer og appelsiner. Alle disse har blitt designet i sterke, flotte farger i tillegg til at de har blitt animert. Når det kommer til innsatsalternativ i spillet kan spillerne selv justere det meste, både myntverdien og antall mynter kan justeres etter ønske. Spillerne kan spille med en liten innsats på kun $0,15 per spinn og helt opp til $30 per spinn.

Wilds, gratisspinn og spesialfunksjoner

ninja fruits paytSom nevnt allerede kan denne videosloten by på en rekke ulike spesialfunksjoner, noen av dem vil spillerne kunne kjenne igjen fra andre slots mens andre er ganske unike. Spillets wildsymbol er i form av en gammel ninja, denne kan erstatte alle andre symboler med unntak av scatters og bonussymbolene. I tillegg til det inneholder sloten noen geishaer, dersom minimum tre av disse symbolene dukker opp spredt på hjulene vil spillerne vinne noen gratisspinn.

ninja fruits bonusFør disse rundene settes i gang vil geishaen spinne på hennes paraply og velge ut ett symbol som vil fungere som en «ekstra scatter» i løpet av gratisspinnene. Dette ekstra scattersymbolet vil ikke bare utbetale noen flotte gevinster når den dukker opp på hjulene, den vil også ekspandere og dekke hele hjulet. Spillet har et annet bonusspill, her kan spillerne vinne opp til 150x innsatsen sin, denne blir aktivert når minimum tre shuriken-symboler dukker opp på hjulene.